Gastenboek

Commentaren: 33
 • #33

  Anna (maandag, 03 juni 2024 11:16)

  We were very happy with this service. All kids loved their face painting and tattoo's :)
  Great approach to kids.
  Would definitely recommend.

 • #32

  Jesse van Wonderen (zondag, 29 oktober 2023 20:52)

  Lieve Tamara heeft 10 meiden en jongens heel mooi en shiny geschminkt vandaag. Van het aanvragen tot het schminken zelf, aan Tamara heb je echt een topper!
  Professioneel en heel lief voor de kinderen. Dank dat je er was vandaag! �

 • #31

  Krista (donderdag, 28 september 2023 09:43)

  Wij hebben Tamara ingehuurd bij een groot (sport)evenement. Een hele leuke vrouw en maakt echt héle mooie creaties. De kinderen liepen mooi en blij rond over het terrein!

 • #30

  Liji (zondag, 23 juli 2023 20:49)

  We had our daughter's birthday party .Tamara was there to face paint and entertain kids with activities.It was really fun and all the kids really enjoyed it.I would highly recommend Tamara for a fun party and extra ordinary face painting!

 • #29

  Mayra (donderdag, 29 juni 2023 22:38)

  Onze dochter heeft een geweldig eerste partijtje gehad. Tamara is ontzettend aardig en geduldig, super leuk met kindjes, kan heel mooi schminken, heeft hele leuke knutselspulletjes en kwam ook nog eens verkleed als prinses! Alle kindjes hebben enorm genoten!

 • #28

  Zeynep (maandag, 15 mei 2023 08:50)

  Tamara was er op de verjaardag van onze dochter. Zij schminkte de kleine gasten en ook een paar grote. Het was een groot succes, alle gasten waren achteraf zeer enthousiast over Tamara. Ook met terughoudende kinderen kon Tamara heel omgaan.
  Het was een groot succes!!

 • #27

  Kim (woensdag, 15 maart 2023 13:36)

  Wij hebben het super fijn gevonden dat Tamara erbij was op het feestje van onze dochter om de kleine gasten te schminken. De kinderen waren erg enthousiast over hun mooie gezichtjes en onze dochter was trots. Tamara is een heel gezellige en spontane vrouw die leuk aansluit bij kinderen.

  Heel erg bedankt Tamara voor de fijne middag en hopelijk tot een volgende keer!

 • #26

  Sabrina Kok (zondag, 22 januari 2023 14:08)

  Afgelopen zaterdag 21-01-23 is Tamara bij ons geweest om de kinderen te schminken op het feestje van onze 4 jarig geworden zoontje. Wat een geweldige middag was dit. Tamara is super leuk met de kinderen en maakt het feestje daarom nog leuker en mooier. Als er weer een feestje komt gaan we zeker Tamara weer vragen.

 • #25

  Louisanne (zaterdag, 22 oktober 2022 17:18)

  Wat een feest om rainbowlizards op je feestje te hebben. Je merkt dat Tamara dit met liefde doet! Ze kan erg goed met kinderen om gaan en ze kan iedereen omtoveren naar iets moois! Ik kan niet wachten om haar weer uit te nodigen als we weer een feestje geven! Dank je wel Tamara!

 • #24

  Femke (dinsdag, 23 augustus 2022 12:56)

  Tamara heeft de kindjes op het feestje van mijn dochter super mooi geschminkt en daarna nog mooie ballon figuren voor de kindjes geknutseld. Ze was lief en geduldig met de kindjes. En ze was zo slim om de kindjes een sticker met een nummer te geven. Zo hoefden ze niet in een rij te wachten, maar konden ze gewoon lekker gaan spelen totdat hun nummertje aan de beurt was. Echt een goed idee! Blije kindjes = een geslaagd feestje. Bedankt Tamara!

 • #23

  Nathaly de Haan (woensdag, 29 juni 2022 12:20)

  Wat een geweldig ochtend had mijn dochtertje van 5 met haar vriendinnetjes!
  Tamara heeft alle kindjes van prachtige schmink voorzien en daarna allemaal lekker knutselen! Maskers maken. Super leuk, alles zeer professioneel en ben goede kwaliteit. Tamara is ontzettend leuk en lief voor de kindjes. Kortom een aanrader! Iemand met veel kennis en ervaring! Tot volgend jaar! :-)

 • #22

  Martine Paap (donderdag, 09 juni 2022 15:56)

  Vorige week was Tamara aanwezig bij het kinderfeestje van onze dochter (6).
  Verkleed als prinses Belle heeft ze alle kinderen voorzien van prachtige schmink, een hairwrap en mooie Bling.
  De kinderen voelden zich allemaal in het zonnetje gezet. Met veel aandacht ging ze te werk en de kinderen waren helemaal op hun gemak.

  We houden Tamara in onze gedachte zodra we weer een feestje mogen plannen!

 • #21

  Eleni (donderdag, 19 mei 2022 23:24)

  My son (7 years old) and my daughter (3 years old) with their friends, had a great time with the face painting in their birthday patry!
  Tamara is very sweet and kind with the kids and I would recommend her �
  Thank you Tamara! �

 • #20

  Naomi (maandag, 25 april 2022 11:49)

  ECHT EEN AANRADER!!!!
  Wij hebben gekozen voor het zetten van glitter en inkt tattoos.
  Wat was dit een toffe aanvulling op de 8e verjaardag van mijn dochter!
  Zowel de jongens en de meiden in de leeftijd van 3 tot 12 jaar waren even enthousiast en wat doet Tamara het leuk! Niets is te gek, en de kids voelen zich echt even heel speciaal in de stoel!
  Ontzettend bedankt!

 • #19

  Laura Van den Bosch-Niesen (maandag, 11 oktober 2021 22:38)

  Onze huwelijksdag was in alle opzichten perfect en ‘s avonds tijdens het feest was de komst van Tamara met de glitter tattoos en hairfeathers een enorm succes en niet alleen bij de kinderen�
  Super bedankt voor je bijdrage aan onze speciale dag Tamara!��

 • #18

  Smaragda (zaterdag, 18 september 2021 20:43)

  Onze dochter van 5 jaar en al haar vriendjes hebben echt genoten op haar feestje.
  Ze vonden de zandtekening een super leuk activiteit en schminken natuurlijk was helemaal top!
  Tamara is heel lief met de kinderen, en heeft mooi hun gezichtjes geschminkt.

 • #17

  Helene (vrijdag, 09 juli 2021 12:27)

  Thank you very much Tamara!

  The kids had a great time with the art activity and the face paint was the highlight of the party ;-)
  Tamara was very kind with the kids and knows exactly how to handle them, I would definitely recommend her.

 • #16

  Marilia (vrijdag, 18 december 2020 23:02)

  Such a lovely time we had for our little girl 3rd birthday and her friends. Face paiting and party glitter, kids did not want to wash off �. Thank you Tamara ☺️

 • #15

  Nisan Sarican (zondag, 25 oktober 2020 20:16)

  Nu al de tweede keer gebruikt gemaakt van Tamara om de verjaardag van onze dochter (6) op te vrolijken. De glitter tattoos zijn populatair bij de meiden en het is een mooie herinnering voor een paar dagen. En met het versieren van doosjes waren ze lekker bezig en konden ze iets meenemen naar huis.
  Tamara is heel ervaren met kinderen omdat ze voor de klas staat, dat merk je. Volgend jaar gaan we weer iets plannen met Tamara.

 • #14

  Larissa (zondag, 23 augustus 2020 10:19)

  Tamara is een hele lieve vrouw en heel goed in wat ze doet!
  Op onze camping alle kindjes met liefde geholpen (er bleef maar een rij staan) en tijdens het verjaardags feestje van mijn dochtertje haar nog even extra in het zonnetje zetten...de meiden waren door het dolle heen met hun glittertattoos en hairfeathers! Echt een aanrader!

 • #13

  Kitty (dinsdag, 10 maart 2020 03:35)

  Onlangs een kinder feestje voor 13 kindjes georganiseerd, Tamara kwam tattoo's zetten, ballonnen blazen en polaroids maken. De kinderen waren helemaal blij en iedereen had een leuk aandenken voor mee naar huis. Tamara is erg lief voor kinderen. Zeker een aanrader voor feestjes of evenementen!

 • #12

  Mathilde Houben (donderdag, 20 februari 2020 18:56)

  Tamara heeft op het verjaardagsfeestje van onze dochters alle kinderen van hele mooie glittertattoo's voorzien en was daarbij ontzettend lief, aardig, rustig en super bekwaam. Kan het iedereen aanraden!

 • #11

  Tina (woensdag, 15 januari 2020 08:58)

  Tamara heeft op de verjaardag van mijn dochtertje van 6 jaar veren gezet in de haren en glitter tatoo’s. Ze werkt heel netjes. De kids vonden het erg leuk. En Tamara is een hele leuke dame, ze heeft ook geduld met de kinderen. Echt een aanrader!

  Bedankt Tamara!

 • #10

  RJ (maandag, 23 september 2019 13:07)

  Fantastische vrouw. Heel vriendelijk en super met de kids... De Tatoeages van mijn kids zijn heel erg mooi. Ze zitten er nog steeds op. Goede kwaliteit voor een goede prijs. En belangrijkste is nog wel dat Tamara geweldig met kids is.... Ga zo door!!

 • #9

  Moeder Nora (donderdag, 15 augustus 2019 22:46)

  Lieve Tamar,

  Wat heb je het mooi gedaan. Je bent een lieve vrouw en werkt super professioneel en hygiënisch.

  Mijn dochter heeft genoten van haar dag samen met haar vrienden❤️

 • #8

  Myrthe (woensdag 10 juli) (maandag, 15 juli 2019 23:58)

  Al maanden keek mijn dochter uit naar haar verjaardagsfeestje want dan zou Tamara komen en glittertattoos zetten. En toen was er ineens juffendag en kregen de kids op school ook een glittertattoo... maar, jij bent super flexibel en stelde voor om hair feathers mee te nemen. De meiden konden zelf iets kiezen en vonden het helemaal geweldig. Ze wachtten geduldig en voelden zich bijzonder in jouw mooie stoel! Super bedankt voor je komst! We hopen je in de toekomst weer te zien!

 • #7

  Bettine (zaterdag, 06 juli 2019 16:44)

  Vandaag heeft me dochter (5) haar verjaardagspartijtje gevierd met Rainbow lizards. Tamara is een hele lieve vrouw met veel geduld. Ze heeft veren gezet, glitter tatoo en bingo gespeeld met de kids. Echt een aanrader

 • #6

  Lidwien (vrijdag, 21 december 2018 21:24)

  We kwamen Tamara tegen op een braderie en mijn dochter riep meteen, dat wil ik ook op m’n feestje! Super bedankt voor je komst. De dames zijn helemaal blij met hun hair feather! En wij vonden het ook heel erg gezellig. Heel veel succes!

 • #5

  Marijke (woensdag, 19 september 2018 11:57)

  Dank voor de openheid en vrolijkheid die je bracht.. Je klets met de kindjes, geeft ze persoonlijke aandacht. De meiden kozen hun eigen kleur hair feather, de jongens een toffe tattoo. Alles bij elkaar was het voor iedereen een hele belevenis! We hebben heel veel stralende gezichtjes gezien :) Dank je wel Tamara!

 • #4

  Femke (zaterdag, 19 mei 2018 20:27)

  Wat een super mooie tattoos heb je gezet Tamara, de meiden waren allemaal helemaal blij en tevreden! Dat was een hele mooie afsluiting van een super gezellig feestje. Merlijn heeft er van genoten. Nogmaals enorm bedankt. Groetjes Merlijn en Femke

 • #3

  Ayse Ayranci (woensdag, 28 maart 2018 09:11)

  Tamara dankzij jou heeft mijn dochtertje Evin een onvergetelijk feestje gehad!!!. De kinderen hebben genoten van je aanwezigheid en wat waren ze blij met de glitter tattoos, schmink en de hair feathers. Er was volop keuze! Het leuke van de glitter tattoos is dat het wekenlang blijft zitten, daardoor hebben de kinderen lang kunnen genieten van hun tattoos. Het feestje was zeker voor herhaling vatbaar, dus tot het volgend verjaardag feestje! Liefs Ayse mama van Evin

 • #2

  Amina (maandag, 15 januari 2018 14:53)

  Hi Tamara, via deze weg wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de coole glittertattoos die je hebt gezet op Zaïn zn verjaardagsfeestje! De kinderen vonden je heel aardig en hebben daarnaast wekenlang van hun tattoos genoten. Super! Ga zo door en tot het volgende verjaardagsfeestje� Groetjes van Amina, moeder van Zaïn, Fardeen Adina.

 • #1

  Faartje (zondag, 19 november 2017 20:37)

  Bday party van me dochtertje en Tamara was onze special guest!
  De meiden waren superblij met hun tattoo en zelfs me mannetje van drie wilde er 1.
  Tamara super bedankt voor de leuke en prachtige tattoos. De kids zijn met een grotere glimlach naar huis gegaan. Volgende week mag ik me tattoo, yeahhh. Liefs Faartje