Gastenboek

Commentaren: 19
 • #19

  Laura Van den Bosch-Niesen (maandag, 11 oktober 2021 22:38)

  Onze huwelijksdag was in alle opzichten perfect en ‘s avonds tijdens het feest was de komst van Tamara met de glitter tattoos en hairfeathers een enorm succes en niet alleen bij de kinderen�
  Super bedankt voor je bijdrage aan onze speciale dag Tamara!��

 • #18

  Smaragda (zaterdag, 18 september 2021 20:43)

  Onze dochter van 5 jaar en al haar vriendjes hebben echt genoten op haar feestje.
  Ze vonden de zandtekening een super leuk activiteit en schminken natuurlijk was helemaal top!
  Tamara is heel lief met de kinderen, en heeft mooi hun gezichtjes geschminkt.

 • #17

  Helene (vrijdag, 09 juli 2021 12:27)

  Thank you very much Tamara!

  The kids had a great time with the art activity and the face paint was the highlight of the party ;-)
  Tamara was very kind with the kids and knows exactly how to handle them, I would definitely recommend her.

 • #16

  Marilia (vrijdag, 18 december 2020 23:02)

  Such a lovely time we had for our little girl 3rd birthday and her friends. Face paiting and party glitter, kids did not want to wash off �. Thank you Tamara ☺️

 • #15

  Nisan Sarican (zondag, 25 oktober 2020 20:16)

  Nu al de tweede keer gebruikt gemaakt van Tamara om de verjaardag van onze dochter (6) op te vrolijken. De glitter tattoos zijn populatair bij de meiden en het is een mooie herinnering voor een paar dagen. En met het versieren van doosjes waren ze lekker bezig en konden ze iets meenemen naar huis.
  Tamara is heel ervaren met kinderen omdat ze voor de klas staat, dat merk je. Volgend jaar gaan we weer iets plannen met Tamara.

 • #14

  Larissa (zondag, 23 augustus 2020 10:19)

  Tamara is een hele lieve vrouw en heel goed in wat ze doet!
  Op onze camping alle kindjes met liefde geholpen (er bleef maar een rij staan) en tijdens het verjaardags feestje van mijn dochtertje haar nog even extra in het zonnetje zetten...de meiden waren door het dolle heen met hun glittertattoos en hairfeathers! Echt een aanrader!

 • #13

  Kitty (dinsdag, 10 maart 2020 03:35)

  Onlangs een kinder feestje voor 13 kindjes georganiseerd, Tamara kwam tattoo's zetten, ballonnen blazen en polaroids maken. De kinderen waren helemaal blij en iedereen had een leuk aandenken voor mee naar huis. Tamara is erg lief voor kinderen. Zeker een aanrader voor feestjes of evenementen!

 • #12

  Mathilde Houben (donderdag, 20 februari 2020 18:56)

  Tamara heeft op het verjaardagsfeestje van onze dochters alle kinderen van hele mooie glittertattoo's voorzien en was daarbij ontzettend lief, aardig, rustig en super bekwaam. Kan het iedereen aanraden!

 • #11

  Tina (woensdag, 15 januari 2020 08:58)

  Tamara heeft op de verjaardag van mijn dochtertje van 6 jaar veren gezet in de haren en glitter tatoo’s. Ze werkt heel netjes. De kids vonden het erg leuk. En Tamara is een hele leuke dame, ze heeft ook geduld met de kinderen. Echt een aanrader!

  Bedankt Tamara!

 • #10

  RJ (maandag, 23 september 2019 13:07)

  Fantastische vrouw. Heel vriendelijk en super met de kids... De Tatoeages van mijn kids zijn heel erg mooi. Ze zitten er nog steeds op. Goede kwaliteit voor een goede prijs. En belangrijkste is nog wel dat Tamara geweldig met kids is.... Ga zo door!!

 • #9

  Moeder Nora (donderdag, 15 augustus 2019 22:46)

  Lieve Tamar,

  Wat heb je het mooi gedaan. Je bent een lieve vrouw en werkt super professioneel en hygiënisch.

  Mijn dochter heeft genoten van haar dag samen met haar vrienden❤️

 • #8

  Myrthe (woensdag 10 juli) (maandag, 15 juli 2019 23:58)

  Al maanden keek mijn dochter uit naar haar verjaardagsfeestje want dan zou Tamara komen en glittertattoos zetten. En toen was er ineens juffendag en kregen de kids op school ook een glittertattoo... maar, jij bent super flexibel en stelde voor om hair feathers mee te nemen. De meiden konden zelf iets kiezen en vonden het helemaal geweldig. Ze wachtten geduldig en voelden zich bijzonder in jouw mooie stoel! Super bedankt voor je komst! We hopen je in de toekomst weer te zien!

 • #7

  Bettine (zaterdag, 06 juli 2019 16:44)

  Vandaag heeft me dochter (5) haar verjaardagspartijtje gevierd met Rainbow lizards. Tamara is een hele lieve vrouw met veel geduld. Ze heeft veren gezet, glitter tatoo en bingo gespeeld met de kids. Echt een aanrader

 • #6

  Lidwien (vrijdag, 21 december 2018 21:24)

  We kwamen Tamara tegen op een braderie en mijn dochter riep meteen, dat wil ik ook op m’n feestje! Super bedankt voor je komst. De dames zijn helemaal blij met hun hair feather! En wij vonden het ook heel erg gezellig. Heel veel succes!

 • #5

  Marijke (woensdag, 19 september 2018 11:57)

  Dank voor de openheid en vrolijkheid die je bracht.. Je klets met de kindjes, geeft ze persoonlijke aandacht. De meiden kozen hun eigen kleur hair feather, de jongens een toffe tattoo. Alles bij elkaar was het voor iedereen een hele belevenis! We hebben heel veel stralende gezichtjes gezien :) Dank je wel Tamara!

 • #4

  Femke (zaterdag, 19 mei 2018 20:27)

  Wat een super mooie tattoos heb je gezet Tamara, de meiden waren allemaal helemaal blij en tevreden! Dat was een hele mooie afsluiting van een super gezellig feestje. Merlijn heeft er van genoten. Nogmaals enorm bedankt. Groetjes Merlijn en Femke

 • #3

  Ayse Ayranci (woensdag, 28 maart 2018 09:11)

  Tamara dankzij jou heeft mijn dochtertje Evin een onvergetelijk feestje gehad!!!. De kinderen hebben genoten van je aanwezigheid en wat waren ze blij met de glitter tattoos, schmink en de hair feathers. Er was volop keuze! Het leuke van de glitter tattoos is dat het wekenlang blijft zitten, daardoor hebben de kinderen lang kunnen genieten van hun tattoos. Het feestje was zeker voor herhaling vatbaar, dus tot het volgend verjaardag feestje! Liefs Ayse mama van Evin

 • #2

  Amina (maandag, 15 januari 2018 14:53)

  Hi Tamara, via deze weg wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de coole glittertattoos die je hebt gezet op Zaïn zn verjaardagsfeestje! De kinderen vonden je heel aardig en hebben daarnaast wekenlang van hun tattoos genoten. Super! Ga zo door en tot het volgende verjaardagsfeestje� Groetjes van Amina, moeder van Zaïn, Fardeen Adina.

 • #1

  Faartje (zondag, 19 november 2017 20:37)

  Bday party van me dochtertje en Tamara was onze special guest!
  De meiden waren superblij met hun tattoo en zelfs me mannetje van drie wilde er 1.
  Tamara super bedankt voor de leuke en prachtige tattoos. De kids zijn met een grotere glimlach naar huis gegaan. Volgende week mag ik me tattoo, yeahhh. Liefs Faartje