Tattoo´s

Hoe lang blijft een tattoo zitten?

Glittertattoos en inkt tattoos zijn tijdelijke tattoos die ongeveer 3 tot 5 dagen blijven zitten. Afhankelijk van het huidtype en de plaats van de tattoo.

 

Belangrijk is om geen crème of lotion (bijvoorbeeld zonnebrandcrème of bodylotion) op of in de buurt van de tattoo te gebruiken.

glittertattoo


Een glittertattoo aanbrengen

glittertattoo

Een glittertattoo aanbrengen gebeurt als volgt.

Na het reinigen van de huid met alcohol gaat er speciale huidlijm (waterproof) over het sjabloon van de gekozen afbeelding. Vervolgens gaan de glitters er overheen en klaar is je glittertattoo!Een inkt tattoo aanbrengen

Een inkt tattoo aanbrengen gebeurt als volgt.

Na het reinigen van de huid met alcohol gaat er speciale inkt over het sjabloon van de gekozen afbeelding. Dit gebeurt met een kwastje of met behulp van een sponsje.

Nog even laten drogen en je tattoo is klaar.

U kunt kiezen uit de volgende kleuren inkt; zwart, wit, blauw, groen, rood/oranje en roze.

inkt tattoo


Tattoos en water

tijdelijke tattoo

Je kunt gewoon douchen, zolang je er niet met zeep of een washandje overheen gaat. Ook bij het afdrogen moet je de tattoo voorzichtig droogdeppen.

 

In bad of ermee gaan zwemmen is niet raadzaam. Door het lange contact met water wordt de tattoo poreus en kan er dan makkelijk af gaan.Tattoos verwijderen

Voor het verwijderen van de tattoo kun je een washandje met zeep of een wattenschijfje met alcohol of een oliehoudend product gebruiken. Pure alcohol (70%) kun je kopen bij een drogist.

tijdelijke tattoo


Hygiëne

In verband met hygiëne worden de sjablonen voor de tattoos slechts eenmaal gebruikt.